Preview

Modern Science and Innovations

Advanced search

THE FORMATION OF MULTI-CHANNEL CONTROL ALGORITHMS IN THE PROCESS OF PRODUCTION OF FOOD

Abstract

These results of the study of multifactorial processes offood production have shown the need for such multi-control systems and led to the implementation of specific process requirements in the development of control algorithms.

About the Authors

Viktor Aleksandrovich Balyubash
ITMO University
Russian Federation


Sergey Evgenyevich Aleshichev
ITMO University
Russian Federation


Artem Sergeevich Pastukhov
ITMO University
Russian Federation


References

1. Балюбаш В. А., Алёшичев С. Е., Добряков В. А. Совершенствование систем управления аппаратурно-технологическими комплексами пищевой промышленности / Научный журнал НИУ ИТМО. Серия «Процессы и аппараты пищевых производств», 2012. №1.

2. Балюбаш В. А., Алёшичев С. Е., Добряков В. А. Каналы управления в системе стабилизации влажности при производстве творога и сливочного масла / Сб. научн. трудов. СПб., СПбТЭИ, 2005. С. 64-67.

3. Алёшичев С. Е., Балюбаш В. А. Анализ аппаратурно-технологического комплекса производства сливочного масла как объекта управления / Межвузовский сборник научных трудов. СПб., СПбГУНиПТ, 2005. С. 75-78.

4. Балюбаш В. А., Алёшичев С. Е., Добряков В. А. Структура многоканальной системы управления процессом сушки молочных продуктов / Научный журнал НИУ ИТМО. Серия «Процессы и аппараты пищевых производств», 2013. №3.

5. Патент РФ № 2302108, A01J 15/00, G05D 27/02. Способ стабилизации сливочного масла по влажности / В.А. Балюбаш, С.Е. Алёшичев, Ю.Г. Стегаличев (РФ). - опубл. 10.07.2007, Бюл. № 19.

6. Пастухов А. С., Богатырев А. В., Данин В. Б., Балюбаш В. А. Анализ аппаратурно-технологических факторов процесса охлаждения хлебобулочных изделий // Научный журнал НИУ ИТМО. Серия «Процессы и аппараты пищевых производств». 2014, № 3(21). С. 205-216.


Review

For citations:


Balyubash V.A., Aleshichev S.E., Pastukhov A.S. THE FORMATION OF MULTI-CHANNEL CONTROL ALGORITHMS IN THE PROCESS OF PRODUCTION OF FOOD. Modern Science and Innovations. 2016;(2):79-86. (In Russ.)

Views: 43


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2307-910X (Print)