THE EFFICIENCY OF DAIRY MOLASSES APPLICATION FOR FODDER PRODUCTION
https://doi.org/10.37493/2307-910X.2021.2.14
Abstract
About the Authors
A. G. KhramcovRussian Federation
V. G. Kajshev
Russian Federation
A. D. Lodygin
Russian Federation
G. S. Anisimov
Russian Federation
B. T. Abilov
Russian Federation
A. P. Marynich
Russian Federation
V. A. Dinyakov
Russian Federation
A. I. Eremina
Russian Federation
S. S. Shkola
Russian Federation
N. Y. Dykalo
Russian Federation
References
1. Храмцов, А.Г. Переработка молочной мелассы: настоящее и будущее/А.Г. Храм-цов,Г.С. Анисимов, С.С. Школа [и др.] // Молочная промышленность.- 2020. - №12. - С. 5456.
2. Храмцов, А.Г. Пребиотики как функциональные пищевые ингредиенты: терминология, критерии выбора и сравнительной оценки, классификация /А.Г.Храмцов, С.А.Рябцева,Р.О. Будкевич[и др.]// Вопросы питания. - 2018. - Т. 87. № 1. - С. 5-17. doi: 10.24411/0042-883 3-2018-10001
3. Seki, N., Amano, H. H., Iyama, Y. I., Sano, Y. A., Okubo, S. K., Amauchi, K. Y., Amura, Y. T., Enishi, K. U., & Udou, H. K. (2007). Effect of Lactulose on Calcium and Magnesium Absorption: A Study Using Stable Isotopes in Adult Men. J NutrSciVitaminol, 53, 5-12.
4. Smith S.T., Metzger L., Drake M.A. Evaluation of whey, milk, and delactosed permeates as salt substitutes // J. Dairy Sci. 2016. Vol. 99, № 11. P. 8687-8698.
Review
For citations:
Khramcov A.G., Kajshev V.G., Lodygin A.D., Anisimov G.S., Abilov B.T., Marynich A.P., Dinyakov V.A., Eremina A.I., Shkola S.S., Dykalo N.Y. THE EFFICIENCY OF DAIRY MOLASSES APPLICATION FOR FODDER PRODUCTION. Modern Science and Innovations. 2021;(2):146-153. (In Russ.) https://doi.org/10.37493/2307-910X.2021.2.14