Preview

Modern Science and Innovations

Advanced search

THE NEW VARIETY GINGERBREAD PRODUCTS USING MEAL MELON SEEDS

Abstract

The article is devoted to the development of the technology of raw gingerbread products increased biological value, using flour from melon seeds. Substantiates the desirability of using flour made of melon seeds to develop new varieties of raw gingerbread products increased biological value.

About the Authors

Maria Igorevna Dozhdaleva
North-Caucasus Federal University
Russian Federation


Victoria Victorovna Gonchar
VPO «Kuban State University of Technology»
Russian Federation


Olga Lvovna Vershinina
VPO «Kuban State University of Technology»
Russian Federation


References

1. Харьков С. Е., Гончар В. В., Росляков Ю. Ф., Шульвинская И. В. Исследование возможности использования семян дыни при производстве мучных кондитерских изделий // Матер. межд. науч.-практич. конф. «Хлебобулочные, кондитерские и макаронные изделия XXI века» / Кубан. гос. технол. ун-т. - Краснодар, 2009. - С. 170-172.

2. Гончар В. В., Шульвинская И. В., Великая Е. А. Мучные кондитерские изделия с использованием семян дыни // Известия вузов. Пищевая технология. № 1. 2007. - С. 100.

3. Харьков С. Е., Шульга А. С., Гончар В. В., Росляков Ю. Ф. Влияние модифицированной белковой добавки из семян дыни на качество мучных кондитерских изделий // Известия вузов. Пищевая технология. № 1. 2011. - С. 55-57.


Review

For citations:


Dozhdaleva M.I., Gonchar V.V., Vershinina O.L. THE NEW VARIETY GINGERBREAD PRODUCTS USING MEAL MELON SEEDS. Modern Science and Innovations. 2015;(4):64-69. (In Russ.)

Views: 54


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2307-910X (Print)