THE ENSURING SAFETY BASED ON HACCP PRINCIPLES IN THE PRODUCTION OF PASTES FROM BIOGENIC PRODUCTS OF SPROUTED LEGUMES
Abstract
Keywords
About the Authors
Galina Aleksandrovna GubanenkoRussian Federation
Ekaterina Aleksandrovna Rechkina
Russian Federation
Tatyana Anatolyevna Balyabina
Russian Federation
Kristina Olegovna Zhukova
Russian Federation
Vitalina Sergeevna Mantropova
Russian Federation
References
1. Сысоева М. А. Комбинированный функциональный продукт питания - «НУТРИС» / М. А. Сысоева, А. А. Утебаева, Р С. Алибеков, Э. А. Габрильянц // Вестник Казанского технологического университета. 2014. Т.17. № 23. С. 276-279.
2. Технический регламент Таможенного союза ТР ТС 021/2011 « О безопасности пищевой продукции». Электронный ресурс. Режим доступа: http://eec.eaeunion.org/ru/act/texnreg/deptexreg/tr/Documents/TR TS PishevayaProd.pd
3. Донченко Л. В., Ольховатов Е. А. Концепция HACCP на малых и средних предприятиях: учебное пособие. 2-е изд., испр. СПб.: Издательство «Лань», 2016. 180 с.
4. Губаненко Г. А. Обеспечение безопасности обогащенных кексов, основанное на принципах ХАССП / Г. А. Губаненко, Е. А. Пушкарева, Е. А. Речкина // Пищевая промышленность. 2016. № 4. С. 20-24.
Review
For citations:
Gubanenko G.A., Rechkina E.A., Balyabina T.A., Zhukova K.O., Mantropova V.S. THE ENSURING SAFETY BASED ON HACCP PRINCIPLES IN THE PRODUCTION OF PASTES FROM BIOGENIC PRODUCTS OF SPROUTED LEGUMES. Modern Science and Innovations. 2018;(1):135-140. (In Russ.)