Preview

Modern Science and Innovations

Advanced search

THE PROBLEMS OF ORGANIZATION OF PUBLIC FOOD IN THE TOURIST INDUSTRY OF THE CRIMEA PENINSULA

https://doi.org/10.37493/2307-910X.2022.1.13

Abstract

This article examines the main types of tourist recreation on the Crimean peninsula. The problems in the field of organizing cultural tourism recreation, namely in the organization of catering establishments located near the museum and exhibition complexes, have been identified.

About the Author

M. A. Boyarkina
Sevastopol State University
Russian Federation


References

1. Развитие внутреннего туризма на современном этапе. / Е.Л. Рахманов // материалы Всероссийской научной конференции «XVIII Зыряновские чтения» г. Курган, 03-04 декабря 2020 г. С. 202-203

2. Страница главы Крыма Сергея Аксёнова в социальной сети «ВКонтакте» [электронный ресурс] URL: https://vk.com/aksenovrk?w=wall 535871340_263012

3. Энциклопедия туризма: монография / Под общей редакцией доктора исторических наук, профессора А. А. Федулина, научная редакция доктора экономических наук, профессора Н. А. Платоновой. М.: НП «КиТ», ФГБОУ ВО «Российский государственный университет туризма и сервиса», 2017. 496 с.


Review

For citations:


Boyarkina M.A. THE PROBLEMS OF ORGANIZATION OF PUBLIC FOOD IN THE TOURIST INDUSTRY OF THE CRIMEA PENINSULA. Modern Science and Innovations. 2022;(1):134-136. https://doi.org/10.37493/2307-910X.2022.1.13

Views: 94


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2307-910X (Print)