Preview

Modern Science and Innovations

Advanced search

SCIENTIFIC AND TECHNICAL CREATIVITY AND ITS ROLE IN THE FORMATION OF A SPECIALIST FOR THE FOOD INDUSTRY

https://doi.org/10.37493/2307-910X.2021.2.29

Abstract

The innovative development of industries depends on specialists capable of innovative activities, trained in modern universities.

About the Authors

N. V. Gornikov
Kemerovo State University
Russian Federation


А. S. Rotkina
Kemerovo State University
Russian Federation


References

1. Барышева Т.А. (ред.) Творчество: теория, диагностика, технологии: Словарь-справочник для специалистов в области образования, инноваций и гуманитарных технологий в социальной сфере. - СПб.: Российский гос. педагогический ун-т им. А.И.Герцена, 2014. -380 с.

2. Новоселов С.В. Теоретическая инноватика: учеб. пособие / С.В. Новоселов, Л.А. Маюрникова.-СПб.: ГИОРД, 2017. -416 с

3. Половинкин А. И. Основы инженерного творчества: Учебное пособие. - 5-е изд., стер. - СПб.: Издательство «Лань», 2017. - 364 с.: ил. - (Учебники для вузов. Специальная литература).

4. Шашенкова Е.А. Исследовательская деятельность: Словарь Словарь. М.: УЦ «Перспектива". 2010. - 88 с.

5. Bedny, G.Z., Karwowsky, W. A systemic-structural theory of activity: Applications to human performance and work design, USA: CRC Press, Taylor&Francis Group, 2007.


Review

For citations:


Gornikov N.V., Rotkina А.S. SCIENTIFIC AND TECHNICAL CREATIVITY AND ITS ROLE IN THE FORMATION OF A SPECIALIST FOR THE FOOD INDUSTRY. Modern Science and Innovations. 2021;(2):268-274. (In Russ.) https://doi.org/10.37493/2307-910X.2021.2.29

Views: 49


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2307-910X (Print)