Preview

Modern Science and Innovations

Advanced search

VR-SIMULATORS AS PART OF THE EDUCATIONAL PROCESS IN PRACTICE-ORIENTED TRAINING OF PERSONNEL FOR FOOD PRODUCTION

https://doi.org/10.37493/2307-910X.2020.4.14

Abstract

Development of a simulator in the field of food processing industry, based on virtual reality technology, with subsequent implementation in the educational process of the university and the production process of the enterprise for training young professionals.

Keywords


About the Authors

T. V. Voblikova
Novgorod State University
Russian Federation


A. V. Permyakov
Novgorod State University
Russian Federation


V. V. Stolyarova
Novgorod State University
Russian Federation


Y. Y. Lukashik
Novgorod State University
Russian Federation


References

1. Селиванов, B.B. Виртуальная реальность как метод и средство обучения / Селиванов В.В., Селиванова Л.Н. // Образовательные технологии и общество. - 2014. - 3 т. 17. - С. 378-391.

2. Образцов, И.В. Виртуальные тренажеры в практике технического образования / Образцов, И.В., Белов, В.В. // Всероссийский конкурс научно-исследовательских работ студентов и аспирантов "Инновационные технологии в образовательном процессе": сб. науч. работ. Ч. 2. - Белгород. - 2011.

3. Фомина И. К. Виртуальные тренажеры при дистанционном обучении плавсостава / Фомина И. К., Тарануха С. Н. // Интерактивная наука. 2017. № 1(11). С. 145-148.


Review

For citations:


Voblikova T.V., Permyakov A.V., Stolyarova V.V., Lukashik Y.Y. VR-SIMULATORS AS PART OF THE EDUCATIONAL PROCESS IN PRACTICE-ORIENTED TRAINING OF PERSONNEL FOR FOOD PRODUCTION. Modern Science and Innovations. 2020;(4):95-98. (In Russ.) https://doi.org/10.37493/2307-910X.2020.4.14

Views: 87


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2307-910X (Print)