PREREQUISITES FOR OPENING OF FINE DINING RESTAURANTS IN THE HOSPITALITY SYSTEM IN THE CAUCASIAN MINERAL WATERS AND RESORTS OF THE KRASNODAR TERRITORY OF THE RUSSIAN FEDERATION
https://doi.org/10.33236/2307-910X-2020-1-29-134-137
Abstract
About the Authors
T. A. YudinaRussian Federation
S. E. Belovodova
Russian Federation
References
1. ГОСТ 30389-2013 Услуги общественного питания. Классификация предприятий общественного питания. - Введ. 01.01.2016.
2. Бакалаврская работа: метод. Указания / Сибирский федеральный университет Торгово-экономический институт; сост. О.М. Медведева. Красноярск, 2015. 20 с.
3. Быстров С.А. Экономика и организация ресторанного бизнеса / С. А. Быстров. Москва: ФОРУМ, 2014. 464 с.
4. Волков Ю.Ф. Законодательные основы гостиничного сервиса / Ю.Ф. Волков. М.: Ростов н/Д: Феникс, 2015. 320 с.
5. www.novostioede.ru/article/novosti_gida_mishlen_novyy_spisok_restoranov_2012/
Review
For citations:
Yudina T.A., Belovodova S.E. PREREQUISITES FOR OPENING OF FINE DINING RESTAURANTS IN THE HOSPITALITY SYSTEM IN THE CAUCASIAN MINERAL WATERS AND RESORTS OF THE KRASNODAR TERRITORY OF THE RUSSIAN FEDERATION. Modern Science and Innovations. 2020;(1):146-149. (In Russ.) https://doi.org/10.33236/2307-910X-2020-1-29-134-137