Preview

Modern Science and Innovations

Advanced search

PREREQUISITES FOR OPENING OF FINE DINING RESTAURANTS IN THE HOSPITALITY SYSTEM IN THE CAUCASIAN MINERAL WATERS AND RESORTS OF THE KRASNODAR TERRITORY OF THE RUSSIAN FEDERATION

https://doi.org/10.33236/2307-910X-2020-1-29-134-137

Abstract

This article analyzes the development of restaurant business in Russia as an integral part of tourism.

About the Authors

T. A. Yudina
Sochi State University
Russian Federation


S. E. Belovodova
North-Caucasus Federal University
Russian Federation


References

1. ГОСТ 30389-2013 Услуги общественного питания. Классификация предприятий общественного питания. - Введ. 01.01.2016.

2. Бакалаврская работа: метод. Указания / Сибирский федеральный университет Торгово-экономический институт; сост. О.М. Медведева. Красноярск, 2015. 20 с.

3. Быстров С.А. Экономика и организация ресторанного бизнеса / С. А. Быстров. Москва: ФОРУМ, 2014. 464 с.

4. Волков Ю.Ф. Законодательные основы гостиничного сервиса / Ю.Ф. Волков. М.: Ростов н/Д: Феникс, 2015. 320 с.

5. www.novostioede.ru/article/novosti_gida_mishlen_novyy_spisok_restoranov_2012/


Review

For citations:


Yudina T.A., Belovodova S.E. PREREQUISITES FOR OPENING OF FINE DINING RESTAURANTS IN THE HOSPITALITY SYSTEM IN THE CAUCASIAN MINERAL WATERS AND RESORTS OF THE KRASNODAR TERRITORY OF THE RUSSIAN FEDERATION. Modern Science and Innovations. 2020;(1):146-149. (In Russ.) https://doi.org/10.33236/2307-910X-2020-1-29-134-137

Views: 58


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2307-910X (Print)