Preview

Modern Science and Innovations

Advanced search

THE PRODUCTION OF BREAD KVASS WITH THE ADDITION OF SYRUPS FROM COMMON SPRUCE AND LICORICE ROOT, PEPPERMINT FRESH AND CINNAMON ROSE

https://doi.org/10.33236/2307-910X-2020-1-29-94-98

Abstract

The article deals with the production of kvass with the addition of syrups from common spruce and licorice root, fresh peppermint and cinnamon rose. A model of the technological module of biological wastewater treatment in the production of kvass has been designed.

About the Authors

G. A. Khamatgaleeva
Russian University of Cooperation
Russian Federation


S. N. Savdur
Russian University of Cooperation
Russian Federation


References

1. ГОСТ 31494-2012. Квасы. Общие технические условия. Дата введения 2013-07-01. М.: Стандартинформ, 2013.

2. Азимов Ю.И., Савдур С.Н. Технологический модуль очистки нефтесодержащих сточных вод // Известия КазГА-СУ. 2009. № 2 (12). С. 227-232.

3. Анаников СВ., Азимов Ю.И., Савдур С. Н. Разработка систем управления оборотного водоснабжения в нефтехимических производствах // Вестник Казанского технологического университета. Казань: КНИТУ, Т.16. № 2. 2013.

4. Хаматгалеева Г.А. К вопросу о внедрении системы менеджмента качества и безопасности пищевых продуктов / Научный альманах №5(9). Вестник Торгово-технологического института / Под ред. B.C. Суворова. Выпуск 9. Набережные Челны: Изд-во НГТТИ, 2016. С. 9-18.

5. Хаматгалеева Г.А. Внедрение системы качества ХАССП в предприятиях общественного питания и пищевой промышленности // Вестник торгово-технологического института. 2017. № 11. С. 65-70.

6. Хаматгалеева Г.А. К вопросу о внедрении системы менеджмента качества безопасности пищевых продуктов // Вестник торгово-технологического института. 2016. № 10. С. 9-18.

7. Хаматгалеева Г.А. Управление ассортиментом и качеством безалкогольных напитков на предприятии ООО ПКФ «АЛИСА» // Вестник торгово-технологического института. 2013. № 3 (7). С. 51-56.


Review

For citations:


Khamatgaleeva G.A., Savdur S.N. THE PRODUCTION OF BREAD KVASS WITH THE ADDITION OF SYRUPS FROM COMMON SPRUCE AND LICORICE ROOT, PEPPERMINT FRESH AND CINNAMON ROSE. Modern Science and Innovations. 2020;(1):100-104. (In Russ.) https://doi.org/10.33236/2307-910X-2020-1-29-94-98

Views: 86


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2307-910X (Print)