Preview

Modern Science and Innovations

Advanced search

DEVELOPMENT OF DISHES OF DOMESTICATED REINDEER WITH A PROLONGED LIFETIME

https://doi.org/10.33236/2307-910X-2019-25-1-109-114

Abstract

Features of the climate of the Kola Peninsula and the lack of income providing the human body with nutrients and biologically active compounds dictate the need to search for new ingredients and products of functional orientation with the use of raw sources of the Kola Peninsula. Mate

About the Authors

E. G. Bogdan
Murmansk State Technical University
Russian Federation


E. G. Turshuk
Murmansk State Technical University
Russian Federation


References

1. Поголовье оленей: Основные производственно-экономические показатели развития АПК районов Крайнего Севера и приравненных к ним местностей в 1991, 1997-1999 гг. М.: Информагротех, 2000. 78 с.

2. Химический состав российских пищевых продуктов : справочник / под ред. И. М. Скурихина, В. А. Тутельяна. М.: ДеЛи принт, 2002. 236 с.

3. TP ТС 021/2011. Технический регламент Таможенного союза. О безопасности пищевой продукции. Принят Решением Комиссии Таможенного союза № 880 от 09.12.2011 г. 2011. 242 с.

4. МУК 4.2.1847-04. Санитарно-эпидемиологическая оценка обоснования сроков годности и условий хранения пищевых продуктов. Введ. 2004-06-20. М.: Минздрав России, 2004. 17 с.

5. СанПиН 2.3.2.1324-03. Гигиенические требования к срокам годности и условиям хранения пищевых продуктов. Введ. 2003-06-25. М.: Изд-во РИОР, 2003. 18 с.


Review

For citations:


Bogdan E.G., Turshuk E.G. DEVELOPMENT OF DISHES OF DOMESTICATED REINDEER WITH A PROLONGED LIFETIME. Modern Science and Innovations. 2019;(1):109-114. (In Russ.) https://doi.org/10.33236/2307-910X-2019-25-1-109-114

Views: 51


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2307-910X (Print)