АНТИОКСИДАНТЫ ПЛОДОВ И ОВОЩЕЙ
Аннотация
Ключевые слова
Об авторах
Дмитрий Алексеевич КоноваловРоссия
Валерия Николаевна Оробинская
Россия
Ольга Николаевна Писаренко
Россия
Список литературы
1. Arts I., Jacobs D. R., Harnak L. J. Dietary catechins in relation to coronary heart disease death amongst postmenopausal women // Epidemiology. 2001. V. 12. P. 668-675.
2. Astley S. B., Lindsay D. G. European research on the functional effects of dietary antioxidants - EUROFEDA // Molecular Aspects of Medicine. 2002. Vol. 23. P. 287-291.
3. Cook D., Carey I., Whincup P. Effect of fresh fruit consumption on lung function and wheeze in children // Thorax. 1997. Vol. 52. P. 628-633.
4. Nutritional Aspects of the Development of Cancer / Department of Health. The Stationery Office, London, 1998.
5. Hasler C. & Blumberg J. Phytochemicals: biochemistry and physiology: introduction // Journal of Nutrition. 1999. Vol. 129. P. 756S-757S.
Рецензия
Для цитирования:
Коновалов Д.А., Оробинская В.Н., Писаренко О.Н. АНТИОКСИДАНТЫ ПЛОДОВ И ОВОЩЕЙ. Современная наука и инновации. 2013;(4):76-83.
For citation:
Konovalov D.A., Orobinskaya V.N., Pisarenko O.N. THE ANTIOXIDANTS IN FRUITS AND VEGETABLES. Modern Science and Innovations. 2013;(4):76-83. (In Russ.)