Preview

Modern Science and Innovations

Advanced search

CREATING OF AN INTEGRATED SYSTEM OF CONTROL AND QUALITY MANAGEMENT IN THE PUBLIC CATERING OF THE REGION

Abstract

The results of the research of the catering (OP) in the Kemerovo area show the urgency of improving their activities through the development and implementation of innovative projects. As a basic component for the development of innovation projects appropriate systematization of the main victoriabritish elements in the activity of enterprises OP. The proposed description of a business process, enterprises in the system of the OP "science and education - production - market" for innovative development in the regional context of the public power.

About the Authors

Sergey Vladimirovich Novoselov
Altai state technical university n.b. I. I. Polzunov
Russian Federation


Larisa Alexandrovna Mayurnikova
Kemerovo institute of technology of the food industry (university)
Russian Federation


Tatyana Andreevna Shcherbakova
Kemerovo institute of technology of the food industry (university)
Russian Federation


References

1. Глухов В. В. Теория организации. Создание и функционирование организации: учебное пособие / В. В. Глухов, А. А. Яковлев. СПб.: изд-во Политехн. ун-та, 2012. - 158 с.

2. Маюрникова Л. А. Теоретико-методологический подход к инновационному развитию сферы общественного питания: монография / Л. А. Маюрникова, С. В. Новоселов [др.]; под ред. Л. А. Маюрниковой; Кемеровский технологический институт пищевой промышленности. Кемерово, 2014. - 200 с.

3. Маюрникова Л. А. Экспертиза специализированных пищевых продуктов. Качество и безопасность: учебное пособие / Л. А. Маюрникова, В. М. Позняковский, Б. П. Суханов, Г. А. Гореликова; под общ. ред. В. М. Позняковского. СПб.: ГИОРД, 2012. - 424 с.

4. Маюрникова Л. А. Менеджмент качества в ресторанном бизнесе: монография / Л. А. Маюрникова, Т. В. Крапива, Н. И. Давыденко. Кемерово, 2010. - 200 с.

5. Новоселов С. В. Методология проектирования и продвижения на потребительский рынок пищевых продуктов в условиях инновационной деятельности: монография / С. В. Новоселов, Л. А. Маюрникова; КемТИПП. Кемерово, 2013. - 360 с.


Review

For citations:


Novoselov S.V., Mayurnikova L.A., Shcherbakova T.A. CREATING OF AN INTEGRATED SYSTEM OF CONTROL AND QUALITY MANAGEMENT IN THE PUBLIC CATERING OF THE REGION. Modern Science and Innovations. 2015;(3):49-57. (In Russ.)

Views: 38


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2307-910X (Print)