EFFECT OF POWDER AND EXTRACTS OF FRUITS OF CARROT AND WILD CARROT ON THE BIOCHEMICAL COMPOSITION OF BLOOD AT LIVER TOXICITY
Abstract
About the Authors
Svetlana Sergeevna SigarevaRussian Federation
Eugenia Aleksandrovna Vasilenko
Russian Federation
Elena Olegovna Sergeeva
Russian Federation
References
1. Popper Y., Mandel F. , Biochem Z., vol. 291, (1937), p. 354.
2. Венгеровский А. И. Гепатопротекторное и антиоксидантное действие экстракта солянки холмовой при па рацетамоловом гепатите у крыс // Хим.-фармац. журн. 2010. Т.44. №3. С. 29-31.
3. Гацура В. В. Методы первичного фармакологического исследования биологически активных веществ. М: Медицина, 1974. С. 125-126.
4. Зузук Б., Куцик Р., Гресько И., Дьячок В. Морковь дикая, морковь обыкновенная // Провизор. 2005. №11. С. 30-34, №10. С. 37-41.
5. Караганова О. В. Средства для лечения и профилактики заболеваний печени // Новая аптека. Аптеч. ассортимент. 2008. №8. С. 26-29.
6. Сернов А. Н., Гацура В. В. Элементы экспериментальной фармакологии. М: Медицина, 2000. С. 318-320.
Review
For citations:
Sigareva S.S., Vasilenko E.A., Sergeeva E.O. EFFECT OF POWDER AND EXTRACTS OF FRUITS OF CARROT AND WILD CARROT ON THE BIOCHEMICAL COMPOSITION OF BLOOD AT LIVER TOXICITY. Modern Science and Innovations. 2016;(1):135-139. (In Russ.)