THERMODYNAMIC ANALYSIS OF THE MECHANISM OF INULIN INTERACTION WITH WATER
Abstract
Keywords
About the Authors
Roman Vakhaevich MutsaevRussian Federation
Igor Yurevich Aleksanyan
Russian Federation
Albert Hamed-Harisovich Nugmanov
Russian Federation
Thi Sen Nguyen
Russian Federation
References
1. Алексанян И. Ю. Распылительная сушка растительных экстрактов Теория. Практика. Моделирование / И. Ю. Алексанян, Ю. А. Максименко, О. А. Петровичев // Монография. Germany, Saarbrucken: LAP Lambert Academic Publishing GmbH&Co.KG, 2011. 162 c.
2. Алексанян И. Ю., Буйнов А. А. Высокоинтенсивная сушка пищевых продуктов. Пеносушка. Теория. Практика. Моделирование. Астрахань: Изд-во АГТУ, 2005. 304 с.
3. Гинзбург А. С. Основы теории и техники сушки пищевых продуктов. М.: Пищевая промышленность, 1975. 527 с.
4. Лыков А. В. Теория сушки. М.: Энергия, 1968. 471 с.
Review
For citations:
Mutsaev R.V., Aleksanyan I.Yu., Nugmanov A.H., Nguyen T.S. THERMODYNAMIC ANALYSIS OF THE MECHANISM OF INULIN INTERACTION WITH WATER. Modern Science and Innovations. 2017;(4):79-84. (In Russ.)