THE NEW DIET PRODUCT OF A CORRECTIVE ACTION WITH THE ADDITION OF BRASSICA OLERACEAE L
Abstract
Keywords
About the Authors
Valeriya Nikolaevna OrobinskayaRussian Federation
Olga Nikolaevna Pisarenko
Russian Federation
Ekaterina Nikolaevna Kholodova
Russian Federation
Sergey Alexandrovich Emelyanov
Russian Federation
References
1. Оробинская В. Н., Писаренко О. Н. Развитие науки функциональных пищевых продуктов в странах европейского сообщества. Новый ингредиент для производства функциональных продуктов питания // Перспективы науки, 2015. №1(64). С.83-88.
2. Sosihi A.,Toshihiko О., Masaaki Y. A Mainstay of Functional Food Science in Japan - History, Present Status, and Future Outlook Biosci. Biotechnol.Biochem., 65 (11), 1-17, 2001.
3. Sosihi A.,Toshihiko O., Masaaki Y Recent Trends in Functional Food Science and the Industry in Japan Biosci. Biotechnol.Biochem., 66 (10), 2017-2029, 2002.
4. Могильный М. П. Пищевые и биологически активные вещества в питании. М.: Дели Принт, 2007. 240 с.
5. Примак А. П., Старцев В. П., Зимина Н. К. Капуста кольраби - ценная культура для консервирования // Картофель и овощи, 2013. №1. С. 22.
6. Manchali S., chidambara murthy kn, patil bs. Crucial facts about health benefits of popular cruciferous vegetables // j. Funct foods, 2012. №4. P. 94-106.
7. Девятов А. С., Макаревич А. И. Календарь - справочника садовода, овощевода и пчеловода, 1984. Минск: Урожай. 271 с.
8. Aydemir В., Onaran I, Kiziler AR, Alici В, Akyolcu MC. Increased oxidative damage of sperm and seminal plasma in men with idiopathic infertility is higher in patients with glutathione S-transferase Mu-1 null genotype.Asian J Androl. 2007; 9:108-115.
9. Писаренко О. H., Оробинская В. Н. Создание продуктов питания, корригирующего действия // Химия в школе, 2014. №10, С. 19-22.
10. Оробинская В. Н„ Писаренко О. Н. Использование биологически активных соединений антиканцерогенного действия в производстве функциональных продуктов питания // Современные научные исследования. Выпуск 3. Концепт. 2015. ART 85342. URL: http://e-koncept.ru/2015/85342.htm
Review
For citations:
Orobinskaya V.N., Pisarenko O.N., Kholodova E.N., Emelyanov S.A. THE NEW DIET PRODUCT OF A CORRECTIVE ACTION WITH THE ADDITION OF BRASSICA OLERACEAE L. Modern Science and Innovations. 2018;(3):158-168. (In Russ.)