Preview

Modern Science and Innovations

Advanced search

THE INFLUENCE OF INNOVATIVE TYPES OF SERVICES ON COMPETITIVENESS OF PUBLIC CATERING ENTERPRISES

Abstract

In the article the questions of innovative development of service companies are considered. On the example of two chain restaurants analysis of modern technologies and services is made, their positive influence on the competitive position of the enterprise is established.

About the Authors

Elvira Emilevna Safonova
Peter the Great of St. Petersburg Polytechnic University
Russian Federation


Ekaterina Yuryevna Fedinishina
Peter the Great of St. Petersburg Polytechnic University
Russian Federation


Vitaly Sergeevich Popov
Peter the Great of St. Petersburg Polytechnic University
Russian Federation


References

1. Стратегия инновационного развития Российской Федерации на период до 2020 года, утвержденная Распоряжением Правительства РФ от 08.12.2011. № 2227 р.

2. Харина Т. В. Инновационность как фактор конкурентоспособности предприятий ресторанного бизнеса. // III Международная научно-практическая конференция «Инновационные технологии в сфере питания, сервиса и торговли» (Екатеринбург, 15 мая 2015 г.) / Сборник статей. Екатеринбург: Изд-во Уральский государственный экономический университет, 2015. 187 с.

3. Марвин Б. Маркетинг ресторана. Как привлечь клиента и удержать в вашем ресторане. М: BBPG, 2007. 53 с.

4. Фединишина Е. Ю., Елисеева С. А. Исследование параметров обработки растительного и животного сырья с применением высокотехнологичного оборудования // Международный научно-исследовательский журнал. 2016. № 3-2 (45). С. 51-53.

5. Харитонова Е. В., Сафонова Э. Э., Барсукова Н. В. Инновационные технологии и их влияние на изменение характера труда в индустрии питания. // Вестник РАЕН. 2013. № 4. С. 99.

6. Сафонова Э. Э., Харитонова Е. В., Тимошенкова И. А. Индустрия питания и роль функциональных продуктов в продовольственной безопасности населения. // Современная наука: актуальные проблемы теории и практики. Серия: Экономика и право. 2016. № 4. С. 79-83.

7. Официальный сайт «Bona Capona». [Электронный ресурс]. Режим доступа: http://www.bona-capona.ru/.

8. Официальный сайт Марчеллис. [Электронный ресурс]. Режим доступа: http://www.marcellis.ru/.


Review

For citations:


Safonova E.E., Fedinishina E.Yu., Popov V.S. THE INFLUENCE OF INNOVATIVE TYPES OF SERVICES ON COMPETITIVENESS OF PUBLIC CATERING ENTERPRISES. Modern Science and Innovations. 2018;(2):137-141. (In Russ.)

Views: 50


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2307-910X (Print)