THE PROBLEMS AND SOLUTIONS OF TRAINING OF SPECIALISTS FOR INNOVATION ACTIVITIES IN THE SPHERE OF NUTRITION
Abstract
About the Authors
Nikolay Viktorovich GornikovRussian Federation
Sergey Vladimirovich Novoselov
Russian Federation
Larisa Alexandrovna Mayurnikova
Russian Federation
Natalia Ivanovna Davydenko
Russian Federation
References
1. Маюрникова Л. А., Давыденко Н. И., Новоселов С. В. Анализ инновационного развития сферы питания / Пищевая промышленность № 5. М., 2011. - С. 16-18.
2. Новоселов С. В., Маюрникова Л. А. Роль научно-инновационной деятельности в подготовке специалистов для пищевой и перерабатывающей промышленности / Пищевая промышленность №11. М., 2009. - С. 30-32.
Review
For citations:
Gornikov N.V., Novoselov S.V., Mayurnikova L.A., Davydenko N.I. THE PROBLEMS AND SOLUTIONS OF TRAINING OF SPECIALISTS FOR INNOVATION ACTIVITIES IN THE SPHERE OF NUTRITION. Modern Science and Innovations. 2015;(3):37-43. (In Russ.)