Preview

Modern Science and Innovations

Advanced search

THE FORMATION OF THE FORMULATIONS OF FOOD FOR DIFFERENT CATEGORIES OF CITIZENS

Abstract

Based on analysis of energy consumption values and standards essential components are designed the rational formulation of amino acid composition of meat products for different categories of citizens.

About the Authors

Vladimir Vsevolodovich Sadovoy
NCFU
Russian Federation


Tatyana Viktorovna Schedrina
NCFU
Russian Federation


References

1. Нормы физиологических потребностей в энергии и пищевых веществах для различных групп населения российской федерации: методические рекомендации МР 2.3.1.2432 -08, 18 декабря 2008 г

2. Самсонов М.А. Справочник по диетологии / М.А. Самсонов, А.А. Покровский. - М.: Медицина, 1992. - 464 с

3. Липатов Н.Н. Принципы проектирования состава и совершенствования технологии многокомпонентных мясных и молочных продуктов: Автореф. дисс. докт. техн. наук. - М.: МТИММП, 1988. - 54 с

4. Sadovoy V.V. Development of Food Formulations for Individual Nutrition / V.V. Sadovoy, T.V. Shchedrina, A.N. Silantyev, M.A. Selimov. - Food & Nutrition Sciences Vol. 3, 2012, P. 104-109

5. Хамицаева А.С. Применение растительного сырья в производстве мясопродуктов / А. С.Хамицаева, В. И. Криштафович // Пищевая промышленность. - 2008. - № 7 - С. 32-34

6. Хамицаева А.С. Разработка технологии новых видов вареных колбас на основе региональных сырьевых ресурсов.…диссертация на соискание ученой степени кандидата технических наук / Ставрополь, 1999


Review

For citations:


Sadovoy V.V., Schedrina T.V. THE FORMATION OF THE FORMULATIONS OF FOOD FOR DIFFERENT CATEGORIES OF CITIZENS. Modern Science and Innovations. 2015;(2):86-91. (In Russ.)

Views: 49


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2307-910X (Print)