CHANGE OF PECTIN SUBSTANCES OF FUNCTIONAL DRINKS DURING TECHNOLOGICAL PROCESSING
Abstract
About the Authors
Natalia Sergeevna LimarevaRussian Federation
Valeria Nikolaevna Orobinskaya
Russian Federation
References
1. Росляков Ю. Ф., Вершинина О. Л., Гончар В. В. Хлебобулочные, макаронные и кондитерские изделия нового поколения: учебное пособие. Изд. 2-е переработ. и доп. / под ред. д-ра техн. наук проф. Ю. Ф. Рослякова. Краснодар: Изд. ФГБОУ ВПО «КубГТУ», 2014. 180 с.
2. Донченко Л. В. Надыкта В. Д. Безопасность пищевого сырья и продуктов питания. М.: ДеЛипринт, 2007. 539 с.
3. Донченко Л. В. Технология пектина и пектинопродуктов: учебное пособие. М.: ДеЛи, 2000. 253 с.
Review
For citations:
Limareva N.S., Orobinskaya V.N. CHANGE OF PECTIN SUBSTANCES OF FUNCTIONAL DRINKS DURING TECHNOLOGICAL PROCESSING. Modern Science and Innovations. 2016;(4):207-209. (In Russ.)