THE AN ELABORATE ASSORTMENT OF BISCUIT SEMI-FINISHED PRODUCTS WITH A HIGH CONTENT OF DIETARY FIBER
Abstract
About the Authors
Julia Evgenievna DmitrievaRussian Federation
Larisa Georgievna Ermosh
Russian Federation
References
1. Корячкина С. Я. Новые виды мучных кондитерских изделий. Научные основы, технологии, рецептуры. Орел: изд-во «Труд», 2006. 480 с.
2. Писаренко О. Н., Оробинская В. Н. Пищевые волокна Scorzonera Hispanica L. - ингредиент для производства новых продуктов питания // Современная наука и инновации. 2015. №2. С.92-96.
3. Orobinskaya V. N., Pisarenko O. N., Kholodova E. N. he Dietary Fibers Scorzonera Hispanica L. as an Ingredient for the Production of New Foodstufs // International Journal of Advanced Biotechnology and Research. Vol. 7, Issue. 4, 2016. PP. 1705-1711.
4. Сборник рецептур мучных и кондитерских изделий. М.: Экономика, 2003. 295 с.
Review
For citations:
Dmitrieva J.E., Ermosh L.G. THE AN ELABORATE ASSORTMENT OF BISCUIT SEMI-FINISHED PRODUCTS WITH A HIGH CONTENT OF DIETARY FIBER. Modern Science and Innovations. 2016;(4):199-202. (In Russ.)